Dres ALPINESTARS SUPERTECH LIPAN – ŽLTÁ/RUŽOVÁ

100,69 

Katalógové číslo: -
Kategórie: ,
Značka:
Zdieľať:

Rada SUPERTECH prináša najradikálnejší závodný strih, pri ktorom je kladený nárok na extrémne nízku hmotnosť, maximálnu voľnosť pohybu, priedušnosť a komfort. Dres je veľmi priliehavý. Rad dresov a nohavíc ALPINESTARS SUPERTECH obsahuje inovatívny jazdecký set, určený pre profesionálnych jazdcov. Grafiky sú súčasťou továrenských designov jazdcov podporovaných spoločnosťou ALPINESTARS. Usporiadanie grafiky poskytuje dostatok plôch pre logá …

L
M
XL
Vymazať

Rada SUPERTECH prináša najradikálnejší závodný strih, pri ktorom je kladený nárok na extrémne nízku hmotnosť, maximálnu voľnosť pohybu, priedušnosť a komfort. Dres je veľmi priliehavý. Rad dresov a nohavíc ALPINESTARS SUPERTECH obsahuje inovatívny jazdecký set, určený pre profesionálnych jazdcov.

Grafiky sú súčasťou továrenských designov jazdcov podporovaných spoločnosťou ALPINESTARS. Usporiadanie grafiky poskytuje dostatok plôch pre logá tímových sponzorov. Funkčnosť setu je overená prostredím závodov AMA SX/MX a MXGP.

Prednosti produktu:
Extrémne ľahká konštrukcia s kompresným strihom a prepracovaným egronomickým panelovaním pre ľahkosť pohybu počas ostrej jazdy.
Prepracovaná obšívka s atletickým racing strihom na telo obsahuje pokročilé strečové, ultraľahké materiály, ktoré tvoria tento dres najľahším MX dresom na trhu.
Rozsiahle, strategicky umiestnené laserom vypaľované perforácie v bočnej oblasti torza, ramien, predlaktia a podpazušia poskytujú rozšírenie ventilácie a priedušnosti.
Konštrukcia obšívky z materiálu so štruktúrou Stretchnet v oblasti hrude a chrbta poskytuje plne strečovú obšívku, ktorá je zároveň vysoko odolná proti roztrhnutiu a je priedušná.
Konštrukcia:
Viacpanelová konštrukcia vyrobená z ultraľahkého materiálu, zaručujúceho vysokú priedušnosť a odvod potu.
Inovatívna konštrukcia bez bočných švov v oblasti torza s bezšvovým prevedením v oblasti lakťov a pod ramenami.
Strih rukávov so zalomeným tvarom pre maximálny výkon a komfort pri ostrej športovej jazde.
Bezšvíkové, elastické, lepené manžety krku a rukávov znižujú hmotnosť dresu, fixujú dres a zaisťujú vysoký komfort bez otlačenín.
Strečová konštrukcia v oblasti paží a ramien zvyšuje jazdecký komfort.
Vnútorná časť dresu neobsahuje druhú sieťovinovú vrstvu.
Kvalitná sublimačná tlač grafiky zaisťuje trvanlivosť farieb.
Strih:
Strih dresu mierne kompresný, priliehavý na telo.
Predĺžená chrbtová časť.

Veľkosť

L, M, S, XL, XXL