Nohavice ALPINESTARS SUPERTECH LIPAN – ŽLTÁ/RUŽOVÁ

208,99 

Katalógové číslo: -
Kategórie: ,
Značka:
Zdieľať:

Rada SUPERTECH prináša najradikálnejší závodný strih, pri ktorom je kladený nárok na extrémne nízku hmotnosť, maximálnu voľnosť pohybu, priedušnosť a komfort. Funkčnosť setu je overená prostredím závodov AMA SX/MX a MXGP. Prednosti produktu: Vyrobené z jednovrstvového pokročilého streč materiálu s rip-stop povrchovou úpravou, poskytujúci zvýšenú odolnosť proti oderu a roztrhnutiu. Unikátna zmes textilných vlákien vybraná …

30
32
36
38
Vymazať

Rada SUPERTECH prináša najradikálnejší závodný strih, pri ktorom je kladený nárok na extrémne nízku hmotnosť, maximálnu voľnosť pohybu, priedušnosť a komfort. Funkčnosť setu je overená prostredím závodov AMA SX/MX a MXGP.

Prednosti produktu:
Vyrobené z jednovrstvového pokročilého streč materiálu s rip-stop povrchovou úpravou, poskytujúci zvýšenú odolnosť proti oderu a roztrhnutiu.
Unikátna zmes textilných vlákien vybraná vývojovým oddelením spoločnosti ALPINESTARS na zaistenie pevnosti, elasticity a ododlnosti proti oderu.
Jednovrstvová konštrukcia pre vysoký komfort nosenia, nízku hmotnosť a ľahké používanie spoločne s kolennými ortézami.
Konštrukcia:
Odolná obšívka obsahuje štvorcestný streč poskytuje vysoký stupeň priedušnosti a nízku hmotnosť.
Panely z ľahkej a jemnej kozej kože na vnútornej strane kolien doplnené o streč Kevlar® panely poskytujú cit pri kontakte s motocyklom a trvanlivosť nohavíc v týchto partiách.
Panely z materiálu Stretchnet na spodnej časti nohavíc znižujú hmotnosť, zaisťujú strečové vlastnosti a poskytujú vysoký stupeň priedušnosti.
Strategicky umiestnené, laserom sekané perforácie poskytujú rozšírenie ventilácie a priedušnosti.
Jednoduché a rýchle donastavenie pásu pomocou automatickej magnetickej pracky SX1 auto-lock, ktorá zaistí istú a bezpečnú fixáciu obvodu pása.
Silikónové prvky na vnútornej strane pása pomáhajú zabrániť sťahovaniu nohavíc pri jazde.
Zips s krycou manžetou.
Trvanlivá a stála tlač sublimačnej grafiky.
Strih:
Zalomený strih s extrémne nízkou hmotnosťou navrhnutý pre agresívnu jazdu, pohyb tela, pružnosť a komfort spojený s profesionálnou úrovňou pretekania.
Kevlar® je obchodná značka patriaca spoločnosti DuPont de Nemours, Inc. použitá v prípade tohto produktu pod schválenou licenciou ALPINESTARS S.p.A.

Veľkosť

28, 30, 32, 34, 36, 38, 40