Nohavice ALPINESTARS TECHSTAR MELT – ČERVENÁ/ŠEDÁ

199,49 

Katalógové číslo: -
Kategórie: ,
Značka:
Zdieľať:

Rada TECHSTAR ponúka optimálnu rovnováhu v podobe profi setu, vyrobeného z trvanlivých materiálov. Komplet TECHSTAR je navrhnutý pre všetky druhy terénnych disciplín. Viacmateriálové zloženie dresu a nohavíc poskytuje vysoký stupeň priedušnosti, strečové vlastnosti a vysokú trvanlivosť. Prednosti produktu: Novo prepracovaná, ergonomická konštrukcia s viacpanelovým a viacmateriálovým usporiadaním poskytuje „druhú kožu“ a vysokú voľnosť pohybu. Obšívka …

32
34
36
Vymazať

Rada TECHSTAR ponúka optimálnu rovnováhu v podobe profi setu, vyrobeného z trvanlivých materiálov. Komplet TECHSTAR je navrhnutý pre všetky druhy terénnych disciplín. Viacmateriálové zloženie dresu a nohavíc poskytuje vysoký stupeň priedušnosti, strečové vlastnosti a vysokú trvanlivosť.

Prednosti produktu:
Novo prepracovaná, ergonomická konštrukcia s viacpanelovým a viacmateriálovým usporiadaním poskytuje „druhú kožu“ a vysokú voľnosť pohybu.
Obšívka nohavíc je pružná, prispôsobivá a poskytuje vysoký komfort počas pohybu v sedle motorky.
Inovovaná konštrukcia strihu v oblasti kolien pre zaistenie vysokej pružnosti, extra ventilácie a bezproblémového nosenia kolenných ortéz.
Laserom sekané perforácie poskytujú rozšírenie ventilácie a priedušnosti.
Konštrukcia:
Vyrobené z jednovrstvového streč polyesteru s úpletom 600D a rip-stop povrchovou úpravou poskytuje zvýšenú odolnosť proti oderu a roztrhnutiu.
Panely z trvanlivého, štvorcestného streča v oblasti rozkroku, zadnej časti nohavíc, nad kolenami av sedacej oblasti.
Panely z ľahkej a jemnej kozej kože na vnútornej strane kolien poskytujú cit pri kontakte s motocyklom a trvanlivosť nohavíc v týchto partiách.
Extra zosilnenie v oblasti kolien a sedacej časti.
Jednoduché a rýchle donastavenie pásu pomocou automatickej magnetickej pracky SX1 auto-lock, ktorá zaistí istú a bezpečnú fixáciu obvodu pása.
Jednovrstvové prevedenie, ktoré neobsahuje druhú sieťovinovú vrstvu.
Silikónové prvky na vnútornej strane elastického pása pomáhajú zabrániť sťahovaniu nohavíc pri jazde.
Zips s krycou manžetou.
Kvalitná sublimačná tlač grafiky zaisťuje trvanlivosť farieb.
Strih:
Ergonomický, závodný strih nohavíc, mierne priliehavý na telo.
Zvýšený pás v zadných partiách.

Veľkosť

28, 30, 32, 34, 36, 38, 40