Nohavice ALPINESTARS RACER HOLLOW – TMAVÁ CAMO/ŽLTÁ FLUO

156,74 

Katalógové číslo: -
Kategórie: ,
Značka:
Zdieľať:

Rada RACER je vyvinutý a testovaný v náročných podmienkach tratí po celom svete. Tento set je ideálny pre všetky druhy terénneho jazdenia, ponúka ergonomický strih so zalomenými rukávmi, priedušné materiály odvádzajúce pot od tela, nízku hmotnosť a trvanlivé prevedenie. Široká kolekcia tohto populárneho radu ponúka vycibrené designy s agresívnymi farebnými kombináciami, ktoré ladia s rukavicami …

28
30
32
34
36
38
40
Vymazať

Rada RACER je vyvinutý a testovaný v náročných podmienkach tratí po celom svete. Tento set je ideálny pre všetky druhy terénneho jazdenia, ponúka ergonomický strih so zalomenými rukávmi, priedušné materiály odvádzajúce pot od tela, nízku hmotnosť a trvanlivé prevedenie.

Široká kolekcia tohto populárneho radu ponúka vycibrené designy s agresívnymi farebnými kombináciami, ktoré ladia s rukavicami RACER aj ostatným vybavením z aktuálnej kolekcie ALPINESTARS MX pre možnosť perfektného zjednotenia jazdeckej výbavy.

Prednosti produktu:
Obšívka nohavíc je pružná, prispôsobivá a poskytuje vysoký komfort počas pohybu v sedle motorky.
Inovovaná konštrukcia strihu v oblasti kolien pre zaistenie vysokej pružnosti, extra ventilácie a bezproblémového nosenia kolenných ortéz.
Panely z ľahkej, pružnej a vysoko priedušnej sieťoviny Stretchnet v zadných partiách nohavíc zaisťujú vysoký komfort a priedušnosť.
Konštrukcia:
Vyrobené z ľahkého, pružného a trvanlivého materiálu s vystužením pomocou polyesteru s úpletom 600D, poskytujúceho zvýšenú odolnosť proti oderu a roztrhnutiu.
Panely z trvanlivého, výberového rip-stop streča v oblasti rozkroku, nad kolenami av sedacej oblasti.
Panely z ľahkej a jemnej kozej kože na vnútornej strane kolien poskytujú cit pri kontakte s motocyklom a trvanlivosť nohavíc v týchto partiách.
Jednoduché a rýchle donastavenie pásu pomocou automatickej magnetickej pracky SX1 auto-lock, ktorá zaistí istú a bezpečnú fixáciu obvodu pása.
Silikónové prvky na vnútornej strane elastického pásu zabraňujú sťahovaniu nohavíc pri jazde.
Zips s krycou manžetou.
Kvalitná sublimačná tlač grafiky zaisťuje trvanlivosť farieb.
Strih:
Ergonomický, športový strih nohavíc so zalomenými nohavicami.
Zvýšený pás v zadných partiách.

Veľkosť

28, 30, 32, 34, 36, 38, 40