Nohavice ALPINESTARS FLUID HAUL – ŽLTÁ FLUO/MODRÁ

126,34 

Katalógové číslo: -
Kategórie: ,
Značka:
Zdieľať:

Rada FLUID je set, určený pre rekreačných jazdcov. Ponúka niektoré z predností vyšších radov SUPERTECH, TECHSTAR, RACER a bol navrhnutý s odkazom na ne. Rad setov FLUID je tiež testovaný profi jazdcami v náročných podmienkach tratí po celom svete. Tento set je ideálny pre všetky druhy terénneho jazdenia. Ponúka športový strih, ľahké a priedušné materiály, …

28
30
32
34
36
38
40
Vymazať

Rada FLUID je set, určený pre rekreačných jazdcov. Ponúka niektoré z predností vyšších radov SUPERTECH, TECHSTAR, RACER a bol navrhnutý s odkazom na ne. Rad setov FLUID je tiež testovaný profi jazdcami v náročných podmienkach tratí po celom svete. Tento set je ideálny pre všetky druhy terénneho jazdenia.

Ponúka športový strih, ľahké a priedušné materiály, odvádzajúce pot od tela a trvanlivé prevedenie. Široká kolekcia tohto populárneho radu ladí ruka v ruke s ostatným vybavením z aktuálnej kolekcie ALPINESTARS MX pre možnosť perfektného zjednotenia výbavy „od hlavy až po päty“.

Prednosti produktu:
Vnútorná časť nohavíc obsahuje sieťovinovú podšívku.
Jednoduché a rýchle donastavenie pása pomocou mikrometrickej pracky, ktorá zaistí donastavenie a fixáciu obvodu pása.
Zips s krycou manžetou.
Konštrukcia:
Viacpanelová 3D konštrukcia strihu vyrobená z polyesteru s úpletom 600D, doplnená o zosilnené plochy z polyesteru 600D v oblasti kolien a sedacej časti.
Strečové panely v oblasti rozkroku, vnútornej časti nohavíc, nad kolenami a zadnej časti posedu na zabezpečenie voľnosti pohybu a prispôsobenie nohavíc telu.
Panely zo syntetickej kože na vnútornej strane kolien poskytujú cit pri kontakte s motocyklom a trvanlivosť nohavíc v týchto partiách.
Trvanlivá a stála tlač sublimačnej grafiky.
Strih:
Ergonomické prevedenie so zalomenými nohavicami a voľným, športovým strihom nohavíc.
Zvýšené zadné partie pása.

Veľkosť

28, 30, 32, 34, 36, 38, 40