Dámsky dres ALPINESTARS STELLA FLUID WURX – MULTICOLOR/BIELA

37,99 

Katalógové číslo: -
Kategórie: ,
Značka:
Zdieľať:

Rada FLUID je set, určený pre rekreačných jazdcov. Ponúka niektoré z predností vyšších radov SUPERTECH, TECHSTAR, RACER a bol navrhnutý s odkazom na ne. Rad setov FLUID je tiež testovaný profi jazdcami v náročných podmienkach tratí po celom svete. Tento set je ideálny pre všetky druhy terénneho jazdenia. Ponúka športový strih, ľahké a priedušné materiály, …

L
M
S
XS
Vymazať

Rada FLUID je set, určený pre rekreačných jazdcov. Ponúka niektoré z predností vyšších radov SUPERTECH, TECHSTAR, RACER a bol navrhnutý s odkazom na ne. Rad setov FLUID je tiež testovaný profi jazdcami v náročných podmienkach tratí po celom svete. Tento set je ideálny pre všetky druhy terénneho jazdenia.

Ponúka športový strih, ľahké a priedušné materiály, odvádzajúce pot od tela a trvanlivé prevedenie. Široká kolekcia tohto populárneho radu ladí ruka v ruke s ostatným vybavením z aktuálnej kolekcie ALPINESTARS MX pre možnosť perfektného zjednotenia výbavy „od hlavy až po päty“. Dámske strihové prevedenie a design.

Prednosti produktu:
Ľahká a trvanlivá konštrukcia obšívky s viacmateriálovým zložením disponuje strečovými vlastnosťami na zaistenie voľnosti pohybu jazdca.
Konštrukcia:
Viacpanelová konštrukcia vyrobená z ľahkého polyesteru zaručujúceho trvanlivosť, vysokú priedušnosť a odvod potu.
Športový strih goliera zaisťuje vysoký komfort.
Vnútorná časť dresu neobsahuje druhú sieťovinovú vrstvu.
Kvalitná sublimačná tlač grafiky zaisťuje trvanlivosť farieb.
Strih:
Ergonomické prevedenie s voľným strihom dresu.
Predĺžená chrbtová časť.

Veľkosť

L, M, S, XL, XS, XXL